Логотип видання 'Хрещатик'

images
images
разделительная полоска
разделительная полоска
архів | документи | реклама  | контакти
разделительная полоска
разделительная полоска разделитель
images
Новини
  images
19 березня 2002 року, вiвторок  №40 (2051) номер газеты в PDF-формате PDF новини в RSS-форматі RSS   |    |    |    |    |    |    |    |    |    
images
полоса
images
images
ВИБОРИ-2002
images  
images
images
images
19/03/2002      надрукуватипрочитало 7960 человек  

images
Українсько-німецький м’ясний центр — нові шляхи розвитку м’ясної галузі країни
images
Кор. Валерію Івановичу, новий центр — це ще одне спільне підприємство в Україні, яку мету воно переслідує? Адже мені здається, що зараз це наче вже й не модно.

В. З. Сьогодні ми повинні вчитися, вчитися і ще раз вчитися. Це давнє гасло сьогодні не було б настільки актуальним, якби ми за роки перебудови не втратили ті наукові напрацювання в м’ясній галузі, які мали ще десять років тому, і весь цей період активно працювали в напрямку удосконалення існуючих наукових технологій. Зараз ми тільки починаємо відроджувати галузеву науку харчової промисловості, і я не бачу нічого ганебного, якщо ми будемо вчитися у того, хто має кращі світові технології.

Ось вам яскравий приклад. Усі сьогодні знають продукцію українських кондитерських фабрик. Хіба це погано, що українські цукерки відомі усьому світові? Між іншим, технології, за якими випускається багато такої продукції, розроблені на нашому підприємстві “Беарс”, і розроблені вони на основі глибоких і всебічних досліджень різних країн і запозичених нами у світових лідерів. Ми хочемо, щоб таке сталося і в м’ясному виробництві України, щоб м’ясні продукти з маркою “зроблено в Україні”, виготовлені за допомогою наших технологій, були відомі світові.

Для цього треба розвивати свою науку. Шляхів тут два: або винаходити власний “велосипед”, або запозичити досвід кращих технологів світу й на основі такого досвіду удосконалювати вітчизняну науку. У нас є таланти, готові до такої праці у м’ясній промисловості, але нам не завжди вистачає досвіду, і тому ми вирішили скористатися досвідом колег з Німеччини. Саме це спонукало нас створити єдиний в Україні Українсько-німецький м’ясний центр, а думати про моду, пов’язану з СП, нам немає коли.

Кор. Валерію Івановичу, тоді розкажіть трохи про те, що нас незабаром чекає у цій царині?

В. З. 19 березня 2002 року відкривається Українсько-німецький м’ясний центр на території Українського науково-виробничого інноваційного центру харчової промисловості (Київ, вул. Попудренка, 52, корпус Б). Відкриття відбудеться о 10.30. Головними напрямками його діяльності є навчання, надання консультацій і власні наукові розробки.

Навчання. Українсько-німецький м’ясний центр проводитиме навчання і підвищуватиме кваліфікацію спеціалістів та керівників м’ясопереробної галузі. Навчатимуть сучасним технологічним і виробничо-економічним знанням висококласні фахівці з України, Німеччини та інших країн. Українсько-німецький м’ясний центр є комунікативним центром для м’ясної промисловості України і компанії виробників харчової сировини.

Консультації. Українсько-німецький м’ясний центр співпрацює з низкою експертів і фірм, які гарантують високу компетентність консультаційних послуг центру. Німецький експерт, спеціаліст з управління з великим досвідом роботи проводить навчання і надає консультаційні послуги на місці.

Кор. Валерію Івановичу, а хто є засновниками цього центру?

В. З. Ідеологом створення такого центру було наше підприємство “Беарс”, а наші партнери це:

— профтехучилище № 17, Київ,

— ВАТ “Фабрика кулінарії” Харківського району міста Києва,

— Food Consulting e.V., Берлін (Німеччина),

— Міжнародний благодійний фонд передачі і розвитку технологій, Київ,

— Український держуніверситет харчових технологій, Київ.

Кор. А з чого ви починаєте свою діяльність?

В. З. Перше, що ми зробимо після відкриття,— це проведемо семінар з м’ясопереробної тематики для спеціалістів галузі, присвячений впровадженню сучасних світових технологій на українських виробництвах. Проводитимуть семінар фахівці компаній Central Soya European Proteins (Данія), Broste (Данія), Purac (Нідерланди), Dr. Marcus (Німеччина),

D. D. Williamson (Ірландія). Учасників семінару буде ознайомлено з новими видами інгредієнтів для м’ясного виробництва, такими як соєві білки, ароматизатори, лактати, барвники, підсилювачі смаку м’ясних продуктів. З питань участі і відвідання семінару прошу звертатися за тел. 238-20-98, 238-20-90.

Тож ласкаво просимо.

Кор. Валерію Івановичу, що ви плануєте в майбутньому?

В. З. Я хочу піднести нашу харчову промисловість, і якщо мені для цього треба буде стати міністром, я ним стану.

А нині я балотуюся до районної ради в Деснянському районі столиці.

Кор. То я вам бажаю лише удачі і сподіваюся, що ви інформуватимете нас і надалі про новинки в харчовій промисловості.

В. З. Гадаю, що кращою інформацією буде передовсім та продукція, яка з’явиться на наших прилавках і на прилавках Європи з маркою “зроблено в Україні”. А за добрі побажання, побажання удачі щиро дякую. Нелегко робити все головою й руками. Кожному потрібна й удача. До побачення.

Розмову вів Сергій КОНОН

images
images
images
images
Статтi по темi:
images  
images
images
images
images
19/03/2002 | Звіт депутата Деснянської районної ради у місті Києві БЕРЕЗОВСЬКОГО Дмитра Євгенійовича. перед виборцями про свою роботу та роботу ради в 1999—2001 рр.
images
images
19/03/2002 | Громадянський парламент. Його має створити у столиці національна еліта
images

СПОЖИВАЧimages images
images
фото
За втрату багажу відповідає авіакомпанія

Останнім часом почастішали скарги від пасажирів на крадіжки речей з багажу в українських аеропортах. З валіз туристів зникають дорогі речі. Ми запитали у юристів, хто має відповідати за втрату багажу і як повернути майно...   дізнатися більше images



РЕЛІГІЯimages images
images
фото
Коли людина молиться, то біси ридають від горя

З прадавніх часів вважалося, що поряд з людьми живуть невидимі «ефірні» істоти, які через низьку щільність є незримими тінями. І це не міф, а реальність. Сучасні прилади зареєстрували цих невидимок в інфрачервоній і ультрафіолетовій частинах спектру. Учені на підставі досліджень зробили висновок, що енергетичні істоти мають природу, аналогічну кульовій блискавці, але поводяться, як розумні створіння, що вкотре підтверджує правильність Біблійських істин...   дізнатися більше images
images
images

images
© газета "Хрещатик", "Хрещатик.Київ"
У разi використання матерiалiв
гіперпосилання на kreschatic.kiev.ua обов'язкове.
Всi права на матерiали цього сайту
охороняються вiдповiдно до законодавства України,
зокрема про авторське право i сумiжнi права. WebAdmin
images images images
| | | | | | | |