В центрі Києва напали на військовослужбовця: поліція розшукує злочинців

Постраждалого, який зазнав ножового поранення в області грудної клітини, було терміново доставлено до медичного закладу, і зараз розпочато розслідування цього випадку
Напад на військовослужбовця у центрі столиці: правоохоронці розшукують зловмисників. Фото - armyinform.com.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, вчора близько 22:00, чергова частина поліції Шевченківського району отримала повідомлення від медичного персоналу щодо виявлення військовослужбовця з ножовим пораненням на вулиці Назарівській. Потерпілого негайно доставили до лікарні, і на місце події прибула спеціалізована слідчо-оперативна група.

Правоохоронці провели докладне обстеження обставин події. За попередніми даними, чоловік прогулювався в ботанічному саду, коли невідомі напали на нього та завдали йому три поранення ножем.

З метою виявлення та затримання осіб, які стоять за цим нападом, ведуться пошукові дії за участю карного розшуку, слідчих і поліцейських. Розслідування цього злочину включає в себе аналіз записів з вуличних камер відеоспостереження та допит можливих свідків.

За цим фактом правоохоронними органами районного управління поліції Шевченківського району розпочато кримінальне розслідування згідно зі статтею 121, частиною 1 Кримінального кодексу України, яка стосується нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Відповідно до цієї статті передбачено покарання у вигляді до восьми років позбавлення волі.

Також раніше ми повідомляли про те, що фіктивне подружжя займалось квартирним шахрайством в Києві

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version