Прийшов до сусіда з бойовою гранатою, щоб владнати побутовий конфлікт: в Києві поліцейські затримали зловмисника

Повідомлення про те, що місцевий мешканець погрожує підірвати гранату у багатоквартирному будинку Святошинського району Києва надійшло до місцевої поліції, що призвело до оперативної реакції правоохоронців
Погрожував сусіду підірвати гранату під дверима: Київські поліцейські роззброїли та затримали зловмисника. Фото - ГУ Нацполіції м.Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, спецпризначенці та поліцейські швидко прибули на місце події і успішно роззброїли чоловіка. Жодна особа не постраждала.

Подія трапилася у Святошинському районі, коли місцевий мешканець повідомив про загрозу у загальному коридорі свого будинку. На виклик відреагували спецпідрозділи поліції, слідчо-оперативна група та експерти з вибухотехнічної служби.

З’ясувалося, що зловмисник – 45-річний сусід заявника. Поліцейські вилучили гранату Ф-1 та понад 100 набоїв різного калібру під час обшуку його квартири. Виявлено, що між сусідами виник конфлікт на побутовому рівні, і зловмисник вирішив погрожувати гранатою, щоб вирішити суперечку.

Правоохоронці затримали чоловіка за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього пред’явлено підозру у незаконному поводженні зі зброєю згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування суд вирішив тримати підозрюваного під вартою, а йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. В даний момент ведуться дослідження щодо походження виявленої зброї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали чоловіка, який вбив свого сусіда під час застілля

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version