Погрожував ножем і забрав у дитини телефон: в Києві суд виніс справедливий вирок зловмиснику

Подія трапилася у жовтні 2022 року. Тоді до столичної поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на дитину біля під’їзду на бульварі Висоцького Деснянського району
Деснянський суд столиці призначив покарання чоловіку за розбійний напад на дитину. Фото - ГУ Нацполіції Києва

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на поліцію Києва, правоохоронці встановили, що зловмисник зайшов за 10-річним хлопцем у під’їзд та погрожуючи ножем забрав у дитини мобільний телефон. Оперативні співробітники главку та Деснянського управління поліції швидко розшукали підозрюваного та затримали його. Правоохоронці вилучили викрадений мобільний та повернули потерпілому.

30-річному уродженцю Миколаївської області слідчі Деснянського управління поліції за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – у вчиненні розбою в умовах воєнного стану. По завершенню досудового розслідування обвинувальний акт було скеровано до суду для розгляду справи по суті.

Фото – ГУ Нацполіції Києва

Крапку в справі поставив суд. Вироком Деснянського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Київщині судитимуть митрополита московського патріархату

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version