Реконструкція Дегтярівського шляхопроводу: в Київавтодорі прокоментували звинувачення в корупції

У повідомленні від КК «Київавтодор» відзначається, що інформація, яка розповсюджується деякими медіа про реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу, містить явні ознаки упередженості, не спирається на професійну експертизу та не враховуює поточну ринкову ситуацію
Дегтярівський шляхопровід обвалився під час монтажу конструкції у вересні минулого року. Фото - autocentre.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на заяву КК «Київавтодор», окремо зазначається, що у звіті недостатньо враховується вартість будівельних матеріалів, витрати на їхню логістику, податки та інші витрати.

Крім того, розповсюджуються дані, які стосуються періодів, непов’язаних з реальними обставинами. Компанія підкреслює, що виконання робіт відбувається згідно із законом і проводиться прозоро. Оплата здійснюється лише за актами виконаних робіт після підтвердження державною експертизою.

Фото – КК «Київавтодор»

“Київавтодор” також зазначає, що співпрацює з правоохоронними органами для об’єктивного розслідування вартості робіт. Компанія готова надавати об’єктивну інформацію відповідним органам, але при поширенні недостовірної інформації буде вимагати її спростування та компенсації заподіяної шкоди згідно з законом.

Також раніше ми писали про те, що Україна посіла рекордно високе місце в рейтингу сприйняття корупції

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version