Таунхауси та котеджі в передмісті Києва від будівельної компанії Smart Development

Купівля котеджу чи таунхаусу – це чудове рішення для тих, хто любить простір і приватність. Якщо ви зараз у пошуку власного будинку під Києвом, пропонуємо ознайомитися з проєктами компанії Smart Development.

Це продумане сучасне житло в передмісті столиці. У цьому матеріалі розповімо, чим вирізняються котеджне містечко (КМ) Sвій Dім 1 і комплекс таунхаусів Sвій Dім 2 будівельної компанії Smart Development.

Простір і затишок: котеджне містечко Sвій Dім 1

Sвій Dім 1 – це зручний комплекс, який забудовник реалізує в селі Крюківщина Бучанського району Київської області. Котеджі будуються у скандинавському стилі, вони створюватимуть єдиний архітектурний образ містечка. Майбутні мешканці вже можуть вибрати для себе оптимальне планування: одноповерховий будинок площею від 90 м² до 100 м² чи двоповерховий площею від 111 м² до 135 м².

Котеджі Sвій Dім 1 споруджуються за сучасними технологіями. Для будівництва стін застосовується газоблок, який забезпечує високу енергоефективність оселі. Біля кожного котеджу буде прибудинкова ділянка розміром 2,5-5 соток, а також власне паркомісце. Житловий комплекс Sвій Dім 1, який передбачає розміщення 45 будинків на площі понад 1,8 га, перебуватиме під цілодобовою охороною. На території створюють зелені насадження й відпочинкові зони. Поблизу КМ є необхідна інфраструктура, зокрема школи, дитячі садки, магазини, кав’ярні тощо.

Комфортні таунхауси Sвій Dім 2

Sвій Dім 2 – це житловий комплекс на 108 таунхаусів із власним сквером як для активного, так і для тихого відпочинку. На території передбачено розміщення дво- та триповерхових будинків площею від 56 м² до 119 м². Кожен таунхаус має сучасне планування з просторими світлими кухнями-вітальнями. Крім будинку, власники отримають паркомісце й невелику земельну ділянку, яку можна облаштувати на свій лад.

Комплекс розташований у селі Крюківщина в затишному приватному секторі. Територія огороджена й облаштована автомобільними проїздами та пішохідними алеями. Неподалік від житлового комплексу розташована вся необхідна інфраструктура. На території Sвій Dім 2 передбачені дитячий і спортивний майданчики, а також лаунж-зона.

Як купити дім під Києвом

Якщо ви мрієте про комфортну сучасну оселю з власним подвір’ям і паркомісцем, вибирайте котедж чи таунхаус від Smart Development. Забудовник пропонує гнучкі умови придбання. Можливе розтермінування до 36 місяців із першим внеском 0%. Щоб придбати нерухомість, телефонуйте за номером 0 800 303 203 або ж залишайте заявку на зворотний дзвінок на сайті будівельної компанії Smart Development. 

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version