В КМДА прокоментували закриття станції метрополітену «Поштова площа»

Станція метро "Поштова площа" без перебоїв функціонує в звичайному режимі, готова як для забезпечення пасажирських перевезень, так і для функціонування в якості укриття в разі повітряної тривоги
Станція метро «Поштова площа» працює у звичайному режимі. Маніпуляції щодо теми роботи станції створюють, щоб посіяти паніку. Фото - kyivcity.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic», в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА наголосили, що наразі немає жодних підстав для поширення паніки щодо ймовірного закриття станції метро “Поштова площа”.

Станція, а також прилеглі тунелі, перебувають у належному технічному стані, і немає ніяких загроз щодо їх експлуатації. Відповідні служби метрополітену регулярно контролюють стан інфраструктури та забезпечують її безпеку.

Столична влада закликала всіх, особливо «диванних експертів» та медіа, до відповідальності у поширенні інформації про стан станції метро “Поштова площа”, і наголосила на важливості використання перевірених та достовірних джерел. Провокаційні заяви лише збільшують ризики та дискредитують роботу міської інфраструктури, заявили в КМДА.

Вхід до станції метрополітену “Поштова площа”. Фото – ukr.net

Департамент також підкреслив, що підземний перехід станції відокремлений від будівництва майбутніх об’єктів капітальною (цегляною) перегородкою, що ще раз підтверджує безпеку та стійкість метрополітену.

Нагадаємо, раніше ми писали про перевезення домашніх тварин в столичному метро: що зміниться в правилах

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version