Смертельна ДТП на Броварському проспекті в Києві: водія BMW, що виїхав на зустрічну смугу, взяли під варту

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 травня на Броварському проспекті в Києві
Водія BMW, через якого в ДТП на Броварському проспекті загинула півторарічна дитина, взято під варту. Фото - Київська міська прокуратура

Як повідомляє «Kreschatic», під час розслідування цієї ДТП поліція встановила, що 39-річний водій автомобіля «BMW» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Changan». Після удару «Changan» неконтрольовано виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся лоб у лоб з автомобілем «Шевроле Авео».

Фото – Київська міська прокуратура

Внаслідок аварії водій «Шевроле Авео» та його пасажирка, вагітна жінка, були доставлені до лікарні у важкому стані та без свідомості. Дитина віком 1,5 роки, яка також перебувала в автомобілі, загинула на місці від отриманих травм.

Фото – Нацполіція

Водієві автомобіля, якого було затримано відповідно до ст. 208 КПК України, оголошено підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів.

Фото – Київська міська прокуратура

Шевченківський районний суд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Загалом, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Дніпровському районі столиці сталася масштабна ДТП

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version