У Києві перед судом постануть 10 осіб, звинувачених у збуті наркотиків

У столиці України перед судом постануть 10 осіб, яких звинувачують у збуті кокаїну на території Києва та Київської області
У столиці перед судом постануть 10 фігурантів, які збували кокаїн на території Києва та Київської області. Фото - Нацполіція

Як повідомляє «Kreschatic», у рамках досудового розслідування правоохоронці провели 42 обшуки, в результаті яких вилучено наркотиків на суму близько чотирьох мільйонів гривень. Членам злочинної групи загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці Шевченківського управління поліції під час проведення спецоперації припинили діяльність злочинної групи, яка займалася виробництвом та збутом психотропних речовин. Злочинці збували наркотики на території Києва та Київської області. За оцінками, вартість вилучених наркотиків на “чорному” ринку становить близько 4 мільйонів гривень.

Фото – Нацполіція

Досудове розслідування проводилося за кримінальними провадженнями, розпочатими за ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, що передбачає незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів або психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинене злочинною організацією. Також розслідування велося за ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 306 КК України, що стосується використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, а також за ч. 1, 2 ст. 255 КК України, яка передбачає покарання за створення, керівництво злочинною організацією або участь у ній.

Обвинувальний акт було скеровано до суду. За скоєні злочини членам злочинної організації загрожує максимальне покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також раніше ми писали про те, що поліцейські Києва затримали наркодилера, який ховав «товар» у дитячих іграшках

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version