В КМДА просять військовозобов’язаних оновлювати свої дані в «Резерв+» через велику завантаженість ЦНАПів

Столичні ЦНАПи мобілізували усі можливі ресурси для обслуговування відвідувачів і закликають військовозобов'язаних оновити свої дані в системі «Резерв+»
В КМДА закликають військовозобов’язаних оновлювати дані в «Резерв+». Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic», термін оновлення даних військовозобов’язаних завершується завтра, 16 липня, що спричинило значне збільшення кількості звернень. Внаслідок цього, у столичних ЦНАПах залучено максимальну кількість адміністраторів, які безперервно надають повний спектр адміністративних послуг. Про це повідомляє Департамент (Центр) надання адміністративних послуг КМДА.

Ми завжди готові допомогти, але через велике навантаження радимо звертати увагу на альтернативний спосіб оновлення даних – застосунок «Резерв+».

– зазначили в Департаменті.

Процедура оновлення даних через цей застосунок майже не відрізняється від оновлення у ЦНАПі. В «Резерв+» військовозобов’язаний самостійно оновлює три поля інформації: номер телефону, електронну пошту (за наявності) та фактичну адресу проживання. У ЦНАПі цю роботу виконує працівник. В обох випадках документ має однакову юридичну силу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у КМДА повідомили кількість військовозобов’язаних, які встигли оновити облікові дані в ЦНАПах 18 травня

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version