У Києві оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки на вихідні

З 24 до 26 серпня у Києві оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки, що може суттєво вплинути на ситуацію з пожежами.
Пожежа. Фото - РБК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на прес-службу Київської міської військової адміністрації (КМВА)

У цей період метеорологічні умови сприятимуть підвищеній загрозі виникнення та поширення пожеж, особливо на тих територіях, де існують потенційні джерела займання. Заборона на розведення багать, в’їзд автомобілів до лісів, а також інші заходи, покликані мінімізувати ризики, будуть чинними протягом всього періоду небезпеки.

Важливо зазначити, що подібні обмеження стосуються не лише лісових масивів, але й лісопосадок, де навіть найменша необережність, така як непогашений сірник або недопалок, може призвести до катастрофічних наслідків. Окрім цього, громадян закликали уникати залишення горючих матеріалів на відкритих територіях та створення смітників для спалювання відходів, адже це лише посилює ризики.

Мешканців закликають бути максимально обережними та в разі виявлення пожеж негайно повідомляти рятувальні служби. Дотримання правил пожежної безпеки стане запорукою збереження життя, здоров’я та майна. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у повітрі Києва підвищений рівень діоксиду азоту.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version