У Києві встановлять нові камери відеоспостереження: на модернізацію витратять 3,5 млн грн

КМДА планує удосконалити систему відеоспостереження, витративши майже 3,5 мільйони гривень на нові камери. 
Камера відеоспостереження. Фото - Vgorode

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Prozorro

Комунальне підприємство “Інформатика” оголосило тендер на закупівлю 146 комплектів обладнання, спрямованого на посилення безпеки мешканців столиці в умовах війни та запобігання можливим надзвичайним ситуаціям. 

Цей крок є частиною міської цільової програми «Цифровий Київ» на 2024-2025 роки, яка передбачає створення сучасної системи відеоспостереження. Відповідно до тендерної документації, до кінця року планується встановлення 72 комплектів обладнання, що включають комутаційні бокси, автоматичні вимикачі, пристрої захисту від імпульсних перенапруг, комутатори, блоки живлення та оптичні бокси. Ще 74 комплекти включатимуть оптичні модулі та патчкорди. До кінця грудня закупівлі мають бути завершені, а обладнання – встановлено. 

Фінансування проекту здійснюється за кошти міського бюджету. Гарантія на нове обладнання становитиме не менше 12 місяців, а в разі виявлення недоліків постачальник зобов’язаний виправити їх або знизити вартість. Аукціон, який визначить переможця тендеру, відбудеться 18 вересня. 

Інші державні установи також продовжують свої закупівлі. Укрзалізниця виділила 8,4 мільйони гривень на закупівлю вогнетривких ролетів для пасажирських вагонів, а Укрпошта планує витратити понад 17 мільйонів гривень на нові світшоти та 24 мільйони гривень на телевізійну рекламу.

Нагадаємо, раніше ми писали про рух забрудненої води у напрямку Києва.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version