У Києві військовослужбовці тиждень «полювали» на зловмисників, які підпалювали авто ЗСУ

У Києві військовослужбовці тиждень чергували біля свого автомобіля, щоб затримати зловмисників, які підпалюють машини ЗСУ. В результаті захисники «вполювали» двох хлопців, яких пообіцяли відправити на виконання бойових завдань.
У Києві військові затримали паліїв бойових авто. Фото – t.me/rozvidka_noem

Telegram-канал «Розвідка Ноєм» повідомив, що у столиці військові, які приїхали з фронту у відпустку, тиждень «полювали» на паліїв автівок ЗСУ. Зусилля захисників не були даремними – їм вдалося затримати двох зловмисників, інформує видання «Kreschatic».

Чоловіки, яким все одно, під чиїм прапором вони будуть жити, спокусилися на пропозицію отримати легкі гроші за підпал військових автомобілів. В результаті зловмисники потрапили до рук захисників.

Військові заявили, що вони заберуть паліїв на фронт, де вони відчують на собі життя Сил оборони, зокрема зрозуміють, наскільки важливі авто для захисників і наскільки без них погано.

Інших зловмисників попередили про те, що подібні акції будуть повторюватися. Всім, хто має намір знищувати бойові машини Збройних сил України, військовослужбовці радять подумати, варто воно того чи ні.

Як повідомлялося, поліція розкрила подробиці тяжкого злочину у Дніпровському районі столиці, скоєного киянином через ревнощі.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version