РФ вночі атакувала столицю «Шахедами», глава КМВА повідомив деталі повітряного нападу

У ніч на понеділок, 30 вересня, ЗС РФ вдарили по столиці дронами-камікадзе «Шахед», глава Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив деталі атаки.
Мобільна вогнева група ППО. Фото – gwaramedia.com

Начальник КМВА у своєму Telegram-каналі повідомив, що вночі російські загарбники здійснили чергову атаку на столицю, за попередньою інформацією, ворог застосував дрони-камікадзе «Шахед», інформує видання «Kreschatic».

За словами чиновника, ударні безпілотники заходили на місто хвилями і з різних напрямків. Тривога у Києві тривала більше 5 годин. Сили протиповітряної оборони знищили всі БПЛА, які несли загрозу столиці. Атака, за попередньою інформацією, обійшлася без постраждалих і руйнувань.

Глава адміністрації закликав киян і гостей міста бути свідомими і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Зазначимо, що вночі армія Путіна випустила по Україні 1 балістичну ракету «Іскандер-М», 1 керовану авіаційну ракету Х-59/69, 1 протирадіолокаційну ракету Х-31П та 73 «Шахеди».

Сили ПВО збили 1 керовану авіаційну ракету Х-59/69 та 67 безпілотників на Київщині, Сумщині, Чернігівщині, Харківщині, Полтавщині, Черкащині, Дніпропетровщині, Миколаївщині, Кіровоградщині, Житомирщині та Вінниччині. 1 БПЛА полетів у напрямку Республіки Білорусь, ще 3 на півночі країни були локаційно втрачені внаслідок роботи РЕБ.

Раніше українські ЗМІ повідомили, що у столиці можуть впасти будь-якої миті, дізнавшись причину загрози.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version