РФ зранку атакувала Київ ракетами, у двох районах столиці зафіксовано падіння уламків

У понеділок, 7 жовтня, у столиці пролунали вибухи – війська Російської Федерації атакували Київ, внаслідок цього у двох районах столиці зафіксовано падіння уламків.
Ракетна атака ЗС РФ на Київ. Фото – reuters.com

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко о 08:36 повідомив, що росіяни із винищувачів МіГ-31К запустили аеробалістичні ракети Х-47М2 «Кинджал», у зв’язку з чим у столиці працює протиповітряна оборона, інформує видання «Кreschatic».

Про роботу ППО повідомив і мер Києва Віталій Кличко. Пізніше міський голова написав, що, за попередньою інформацією, У Солом’янському районі впав уламок ракети, усі служби прямують на місце.

Водночас у КМВА заявили, що падіння уламків сталося і в Голосіївському районі. У відомстві додали, що, попередньо, ракетна атака ЗС РФ на столицю обійшлася без жертв і руйнувань.

Нагадаємо, що о 08:26 була оголошена повітряна тривога по всій країні, пізніше Повітряні сили ЗСУ зафіксували рух швидкісних цілей у напрямку Києва та Старокостянтинова Хмельницької області.

Зазначимо, що російські загарбники атакували столицю і вночі – ворог випустив по місту півтора десятка дронів-камікадзе «Шахед». Сили ППО знищили всі безпілотники, які загрожували Києву.

Як повідомлялося, посол Ізраїлю в Україні пояснив, чому у столиці не працює система оповіщення, надана Єрусалимом.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version