У центрі столиці водій-порушник напав на інспекторку, яка вимагала перепаркувати авто – КМДА

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що у центрі столиці водій-порушник напав на інспекторку, яка вимагала перепаркувати автомобіль.
Центр Києва. Фото – vechirniy.kyiv.ua

У КМДА розказали, що у п’ятницю, 11 жовтня, близько 10:00 на вулиці Пирогова, 9 стався інцидент. Власник Toyota Highlander отримав зауваження від інспекторки з паркування за стоянку біля проїзду, інформує видання «Kreschatic».

У відомстві зазначили, що інспекторка вимагала від водія перепаркувати автомобіль, однак він відмовився виправляти свою помилку. Тоді інспекторка почала фіксувати паркування у забороненому місці на «АРМ-інспектор», щоб скласти постанову про адміністративне порушення.

Власник Toyota Highlander заважав роботі інспекторки: спершу вдався до образ і погроз, а після вдарив її по руці і ногах. На місце викликали правоохоронців, слідчі вже займаються розглядом заяви про напад на інспекторку. У КМДА закликали вжити заходів щодо водія-порушника згідно законодавства.

Нагадаємо, 10 жовтня стався вибух у багатоповерхівці ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці. Поліція показала наслідки надзвичайної події.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version