На Київщині місцевий житель під час збирання грибів виявив касетну авіабомбу (ФОТО)

У Київській області чоловік пішов збирати гриби, однак наштовхнувся на вибухонебезпечний предмет – касетну авіаційну бомбу, яку вилучили сапери ДСНС.
Авіабомба SD-1 на Київщині. Фото – Мобільний рятувальний центр швидкого реагування ДСНС

У пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС розповіли, що на Київщині у Вишгородському районі місцевий житель пішов збирати гриби у лісі біля села Ясногородка. Однак чоловік натрапив не на дари природи, а на вибухонебезпечний предмет, інформує видання «Kreschatic».

Знайшовши боєприпас, він одразу викликав на місце піротехніків. Сапери ДСНС ідентифікували небезпечну знахідку як касетну авіаційну бомбу SD-1. Фахівці розповіли, що снаряд залишився у лісі ще з часів Другої світової війни. Вибухонебезпечний предмет було вилучено.

Мобільний рятувальний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій опублікував фотографії інциденту.

Авіабомба SD-1 на Київщині. Фото – Мобільний рятувальний центр швидкого реагування ДСНС

Нагадаємо, 12 жовтня в Ірпені Київської області чоловік намагався самотужки загасити гараж і дві автівки, через що ледь не загинув. Рятувальники ДСНС врятували його і ліквідували пожежу. Пресс-служба опублікувала кадри боротьби із вогнем.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version