Жителям столиці надали оффлайн доступ до графіків відключень світла ДТЕК у застосунку «Київ Цифровий»

Відтепер жителям столиці доступний розклад відключень світла від ДТЕК оффлайн у мобільному додатку «Київ Цифровий», який можна буде зберегти у PDF-форматі.
Мобільний застосунок «Київ Цифровий». Фото – kmr.gov.ua

Розробники додатку «Київ Цифровий» повідомили, що відтепер жителі української столиці матимуть доступ до розкладу відключень електрики у місті від енергетичної компанії ДТЕК навіть оффлайн у мобільному застосунку, інформує видання «Kreschatic».

Щоб переглянути графіки відключення електроенергії у столиці навіть без підключення до мережі інтернет, користувачам необхідно у додатку «Київ Цифровий» зайти у розділ «Комунальні послуги» та натиснути на вкладку «ДТЕК Світло».

Розробники додали, що окрім перегляду розкладу вимкнення електрики від ДТЕК оффлайн, кияни також можуть у застосунку зберігати собі у смартфон графіки у форматі PDF чи ділитися ними із іншими.

Нагадаємо, що у додатку з’явився сервіс для ОСББ, а також нові зручні функції для водіїв. Представник КМДА розповів, які нововведення у додатку «Київ Цифровий» дозволять власникам авто у столиці уникати зайвих витрат на паркування машини.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version