У Києві викрито корупційну схему ухилення від мобілізації: затримано посадовців ТЦК

Правоохоронці наразі перевіряють ймовірну причетність інших осіб до цієї діяльності, адже система мобілізації є критично важливою в умовах поточної військової агресії.
ДБР. Фото - Укрінформ

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ДБР

У столиці України, Києві, правоохоронці затримали трьох посадовців Голосіївського районного територіального центру комплектування (ТЦК) та трьох цивільних осіб за підозрою в організації незаконної схеми ухилення від мобілізації.

Операція була проведена Державним бюро розслідувань (ДБР), що свідчить про серйозний рівень корупції в системі. Під час обшуків у затриманих були виявлені значні грошові суми — більше 1,2 мільйона доларів готівкою, а також розкішні автомобілі, що підтверджують високий рівень доходів фігурантів справи. 

Це викриття не лише вказує на окремі випадки зловживання, але й підкреслює проблеми в механізмах контролю за діяльністю військових комісаріатів. Відомо, що організатори схеми використовували різноманітні способи для ухилення від мобілізаційних заходів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у ДТЕК назвали причину, через яку відбуваються більше 50% відключень електроенергії на Київщині.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version