Начальник Київської ОВА уточнив наслідки нічної дронової атаки на регіон

У ніч на понеділок, 28 жовтня, окупаційна армія Путіна випустили по Київщині ударні БПЛА, начальник КОВА повідомив про наслідки дронової атаки на регіон.
Збитий дрон-камікадзе «Шахед» («Герань-2»). Фото – t.me/s/dnipropetrovskaODA

Керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив про наслідки нічної дронової атаки російських загарбників на регіон, інформує видання «Kreschatic» із посиланням на пресслужбу КОВА.

За його словами, на Київщині працювали сили протиповітряної оборони, є збиті ворожі безпілотники. Захисники неба не допустили влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури області. Постраждалих внаслідок атаки дронів немає.

Водночас, як повідомив чиновник, в одному із районів регіону через падіння уламків БПЛА був пошкоджений приватний будинок – у ньому вибиті вікна. Також зайнялася трава, однак пожежу швидко ліквідували. Оперативні служби фіксують наслідки удару безпілотників.

Зазначимо, що вночі ЗС РФ атакували дронами-камікадзе «Шахед» та БПЛА невстановленого типу й інші регіони України. У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що армія Путіна випустила по країні 100 ударних безпілотників, станом на 10:00 із них 66 БПЛА збили, 24 були локаційно втрачені завдяки протидії РЕБ, 4 полетіли у напрямку РФ та Республіки Білорусь.

Як повідомлялося, піротехніки показали знешкодження фрагментів «Шахедів», збитих у Київській області.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version