Чекав цього чотири роки – Френсіс Нганну впевнений, що переможе Тайсона Ф’юрі в «битві найзліших»

Френсіс Нганну зізнається, що чотири роки чекав на бій з Тайсоном Ф’юрі перед їхньою битвою «Battle of the Baddest»
Френсіс Нганну готовий скористатися можливістю проти Тайсона Ф'юрі в їхньому бою «Battle of the Baddest». Фото - dazn.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, про це Нганну заявив у прямому ефірі на TNT Sports Box Office.

Колишній чемпіон UFC у важкій вазі зустрінеться з чинним чемпіоном WBC у важкій вазі в Ер-Ріяді в суботу та висловив подяку за можливість змагатися на такому величезному майданчику.

Нганну впевнений, що покінчить з неперевершеним рекордом Ф’юрі, і, незважаючи на те, що вважається, що Циганський король має найсильніший удар в світі, він стверджує, що перемога рішенням суддів є ймовірною.

Я дійсно вірю, що все можливо. І дозвольте мені сказати вам дещо – там, звідки я прийшов, усе, що я зробив, ніхто в мене не вірив

– сказав він у шоу «The Face-Off» з Карлом Фремптоном.

У той момент, коли я вперше пішов займатися боксом, мені було 22 роки, і люди вважали мене божевільним. Навіть моя мама сказала мені: «Привіт, синку, я люблю тебе і завжди підтримуватиму, але я сподіваюся, що ти колись схаменешся». Але я довів, що вони були неправі.

Тим часом, безсумнівно, на кону у Тайсона Ф’юрі стоїть бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі проти Олександра Усика.

Цей хлопець провів 20 боїв, за шість років він пройшов шлях від бездомного до чемпіона світу, тому я нікого не недооцінюю

– пояснив Ф’юрі.

Я сприймаю його на 100% серйозно, я тренуюся для нього так само старанно, як і для Вайлдера, Кличко, будь-кого. Я маю виконувати свою роботу, немає наперед зроблених висновків. Я не рахую своїх курчат до того, як вони вилупляться. Кожного бійця потрібно поважати, і йому слід віддати належне за те, що він погодився вийти на ринг.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тайсон Ф’юрі заявив, що не збирається на пенсію

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version