Я завжди про це думаю – Карлос Алькарас не втрачає надії знову стати першою ракеткою світу

Карлос Алькарас повертається на корт у вівторок вперше після вильоту з Shanghai Masters на початку цього місяця
Карлос Алькарас. Фото - 24.tv

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, він зіграє на турнірі Masters у Парижі, готуючись до фіналу ATP у Турині в листопаді, де він сподівається обійти Новака Джоковича в боротьбі за титул першої ракетки світу. Наразі іспанець посідає друге місце.

Алькарас закінчив свій виступ на Shanghai Masters після поразки від Григора Димитрова на початку цього місяця та отримав травми стопи та спини, які змусили його відмовитися від Swiss Indoors у Базелі.

20-річний гравець розповів, що відновився після травми напередодні турніру у французькій столиці та готовий до гри після тренувань із нинішньою першою ракеткою світу Новаком Джоковичем.

Я почуваюся краще. Очевидно, у мене було кілька тижнів, щоб відновити своє тіло. Я отримав травму після Шанхаю [Мастерс], але ці дні відновлення були дуже, дуже корисними для мене. У мене були якісні тренування з Новаком і Каспером [Руудом], тому я готовий

– сказав Алькарас Алізе Лім з Eurosport.

Після вильоту з Відкритого чемпіонату США у півфіналі, який Джокович виграв, обігравши Даніїла Медведєва у фіналі, Алькарас опустився на друге місце в рейтингу, а серб посів перше місце, яке він займає досі.

Проте Алькарас має на меті повернути собі статус найкращого гравця світу до кінця року.

Я завжди про це думаю

— сказав він.

Алькарас не зміг взяти участь у більшій частині Paris Masters минулого року.

Після перемоги над Дімітровом у першому раунді він був змушений відмовитися від матчу з Хольгером Руном у одній восьмій фіналу через те, що отримав травму м’яза живота.

Травма також змусила його знятися з минулорічного фіналу ATP.

Минулого року я був [на фіналі ATP], але лише один день. Мені було дуже важко, я зрозумів, що не можу грати і залишитися там, але я дуже радий знову поїхати туди і відчути досвід гри у фіналі ATP

– сказав він.

Про свою участь на Paris Masters цього тижня він додав:

Я постараюся забути все, що сталося в минулі роки, і я намагатимуся грати якнайкраще і отримувати задоволення від гри тут.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Карлос Алькарас втратив шанси обігнати Новака Джоковича і завершити сезон першою ракеткою світу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version