Він унікальний – Олександр Усик зробив прогноз на бій Ентоні Джошуа проти Деонтея Уайлдера

Це суперзірковий поєдинок, про який багато говорять, і який й досі не відбувся. Обидва боксери були чемпіонами світу протягом багатьох років одночасно, але так і не змогли домовитися про бій, перш ніж обидва втратили свої титули
Олександр Усик зробив прогноз щодо результату бою між Ентоні Джошуа та Деонтеєм Уайлдером. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, Вайлдер програв два з трьох своїх боїв у трилогії з Тайсоном Ф’юрі та бився лише один раз з тих пір проти Роберта Геленіуса наприкінці минулого року. Ця перемога нокаутом у першому раунді не є чудовою підготовкою до повернення на ринг високого рівня.

Джошуа, тим часом, програв поєдинки з колишнім беззаперечним чемпіоном у важкій вазі, який став єдиним королем суперважкої ваги Усиком у 2021 та 2022 роках. Обидва бої тривали повних 12 раундів, і Джошуа здав свої пояси WBA, WBO та IBF, а потім не зміг їх повернути назад у реванші.

Після тих поразок він двічі бився цього року, нокаутувавши Роберта Геленіуса в серпні в сьомому раунді, і здобувши 12-раундову перемогу над американцем Джермейн Франкліном перед тим у квітні.

Тепер Джошуа та Вайлдер вийдуть на ринг в одну ніч – тільки не один проти одного. 23 грудня «AJ» зустрінеться з Отто Валліном, тоді як Вайлдер зіткнеться з Джозефом Паркером у Саудівській Аравії.

Нещодавно Усика запитали, хто б переміг, якби два великих боксера зустрілись на ринзі один з одним, і він схиляється до «Бронзового бомбардувальника».

Це був би феноменальний бій. Уайлдер унікальний – якщо він у формі, ніхто не зможе дати відсіч. Я даю 60% на перемогу Вайлдера. Він панчер, і Джошуа може бути гарно налаштований, але Деонтей здатний відправити когось у політ, коли він просто торкнеться його.

Очікується, що якщо пара пройде свої матчі наступного місяця, вони нарешті зійдуться на ринзі у 2024 році.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тренер Деонтея Вайлдера розкритикував Тайсона Ф`юрі і зробив прогноз на його бій з Усиком і Джошуа

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version