Він «штучний» чемпіон – Деонтей Вайлдер знову зневажливо висловився про Ентоні Джошуа

Деонтей Уайлдер визначив одну ключову відмінність між ним і суперником Ентоні Джошуа перед їхніми матчами в одному карді
Ентоні Джошуа хоче повернутись на вершину боксу. Фото - matchroomboxing.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, хоча ці два суперважковаговики ще не билися один з одним, між ними давно існує ворожнеча. Обидва колишні чемпіони світу, які володіли поясами одночасно протягом кількох років, але їм так і не вдалося підписати контракт на об’єднавчий бій, звинувачуючи один одного в зриві переговорів.

23 грудня в Саудівській Аравії вони зійдуться ближче, ніж будь-коли, виступаючи на одному рингу. Вайлдер збирається зустрітися з Джозефом Паркером, а Джошуа з Отто Валліном.

Якщо обидва виграють, WBC заявила, що їм цілком можна битися один з одним, щоб визначити обов’язкового претендента на переможця беззаперечного бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі 17 лютого.

Говорячи з The Last Stand, Вайлдер був самовпевнений, як завжди, стверджуючи, що «AJ» не є справжнім чемпіоном, тому що його ретельно переміщували по кар`єрних сходах.

Щодо Джошуа, я багато разів говорив це раніше, що є різниця між тим, як чемпіонами народжуються і як ними стають. А Джошуа є «штучним» чемпіоном.

Також Вайлдер заяиви, що Джошуа отримував переваги на шляху до підвищення, яких він сам ніколи не мав.

Вони купували щось, вони дарували йому щось. Не розпродали квитки на бій – не страшно, самі купували квитки і перепродавали. Я за лаштунками, я знаю, як все це працювало. Вони довго тягнули його за ці ниточки. А для мене це гладіаторський вид спорту. Ти воїн. Перевір себе. Покажи, що ти найкращий.

Перед тим цього тижня Уайлдер заявив, що незалежно від результату бою Джошуа з Валліном, він все одно буде битися з ним.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Ентоні Джошуа і Деонтей Вайлдер вийдуть на ринг в Саудівській Аравії в грудні

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version