Рафа Надаль знявся з Australian Open, але все ще сподівається повернутися у великий теніс

Рафаель Надаль, який вперше з січня минулого року вийшов на корт цього тижня в Брісбені, знявся з Australian Open
Іспанець посилається на мікророзрив м'яза. Фото - twitter.com/RafaelNadal

Як повідомляє «Kreschatic» про це іспанець написав у соцмережі Х.

Привіт усім, під час мого останнього матчу в Брісбені у мене була невелика проблема з м’язом, яка, як ви знаєте, змусила мене хвилюватися. Коли я приїхав до Мельбурна, у мене була можливість зробити МРТ, і я отримав мікророзрив м’яза, не в тій частині, де була травма, і це хороша новина

– написав Надаль.

Зараз я не готовий змагатися на максимальному рівні у 5-сетових матчах. Тому я лечу назад до Іспанії, щоб відвідати свого лікаря, пройти лікування та відпочити.

Рафаель Надаль. Фото – twitter.com/RafaelNadal

Я дуже наполегливо працював протягом року над цим поверненням, і, як я завжди говорив, моя мета — досягти найкращого рівня за 3 місяці. Серед сумних новин для мене про те, що я не можу грати перед дивовижними натовпами Мельбурна, але ми всі залишаємось позитивними щодо розвитку сезону.

Я дуже хотів зіграти тут, в Австралії, і в мене була можливість зіграти кілька матчів, які зробили мене дуже щасливим і позитивним. Дякуємо всім за підтримку та до нових зустрічей!

Після поразки у другому раунді минулорічного Australian Open Надаль не виступав до кінця сезону через травму. Лівша повернувся цього тижня в Брісбені, де він переміг Домініка Тіма та Джейсона Кублера в двох сетах, а потім поступився Джордану Томпсону.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Рафаель Надаль провів перше тренування в Брісбені після майже року перерви через травму

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version