Те, що він говорить, для мене не має сенсу – непереможний боксер зневажливо висловився про Деонтея Вайлдера

Останній беззаперечний суперважковаговик у світі Леннокс Льюїс спостерігав за тим, як Деонтей Вайлдер зазнав своєї останньої поразки, і тепер виніс свій вердикт тому, що він побачив
Леннокс Льюїс виніс чесний вердикт Деонтею Вайлдеру. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Вайлдеру було важко включити на повну свою потужну праву руку під час бою з Джозефом Паркером у Саудівській Аравії 23 грудня.

Він відстояв всі 12 раундів і врешті-решт програв за одностайним рішенням суддів, а потім дав дивне інтерв’ю після бою, в якому він виглядав цілком задоволеним і навіть натякнув на відставку.

У розмові з The Ring Magazine Льюїс вважає, що Вайлдеру не вистачило концентрації на бою.

Я не знаю, на чому він зосередився, (але) подумки він, мабуть, сказав, що це гроші. «Вони заплатили мені, я не був дуже готовий, але я пішов і дав їм це за невеликі гроші. Неважливо, як все піде, я готовий до поразки, я готовий до перемоги. Нехай Бог вирішує». Він втратив іскру.

Деонтей Вайлдер і Джозеф Паркер під час бою в Саудівській Аравії. Фото – boxing-social.com

Потім Льюїс зазначив, що є певні речі, яких Вайлдеру не довелося вчитися протягом своєї кар’єри, оскільки він завжди міг нокаутувати людей, тому порадив йому знайти нового тренера.

Знайди когось, хто може зробити ці потужні удари ще смертоноснішими, попрацювавши над іншими речами, такими як чудовий аперкот, чудовий хук. Здивуй їх, вони шукають праву руку, вдар їх аперкотом, хуком.

Посилаючись на статистику ударів Уайлдера, Льюїс також заявив, що Вайлдер «не сприймав бій настільки серйозно».

Я думаю, що його діловий розум сприйняв це, тому що він жодним чином не був готовий до Паркера, навіть в якості розминки. Він сказав, що не збирається іржавіти, але він не Гудіні, всі іржавіють. Те, що він говорить, для мене не має сенсу.

Куди піде Вайлдер, залишається тільки здогадуватися, але сам боксер пообіцяв повернутися, незважаючи на те, що після цієї поразки впав у рейтингу суперважкої ваги, і тепер його бій з Ентоні Джошуа навряд чи колись відбудеться.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Деонтей Вайлдер назвав ім`я боксера з найсильнішим ударом в світі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version