Спортивний гігант Nike звільняє працівників через погані продажі і зростаючу конкуренцію

Корпорація Nike скоротить свою глобальну робочу силу приблизно на 2%, оскільки гігант спортивного одягу продовжує зусилля зі скорочення витрат, щоб протистояти слабким прогнозам продажів і зростаючій конкуренції
Спортивний гігант Nike скоротить 2% робочої сили, оскільки прагне заощадити. Фото - Reuters

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Bloomberg, компанія з Орегону не вказала кількість працівників, яких це стосуватиметься, але відзначається, що на даний момент у ній близько 83 700 співробітників по всьому світу.

Заходи, яких ми вживаємо, дають нам можливість підібрати правильний розмір нашої організації, щоб отримати найбільші можливості для зростання, оскільки інтерес до спорту, здоров’я та здоров’я ніколи не був таким сильним.

– йдеться в заяві Nike.

Скорочення робочих місць відбулося після оголошення в грудні про те, що компанія планує заощадити кошти на суму до 2 мільярдів доларів, включаючи скорочення робочої сили та спрощення лінійки продуктів, оскільки зростаюча обережність споживачів впливає на продажі.

Фото – nytimes.com

Це спровокувало падіння вартості акцій Nike, яке потім почало відновлювалися, але в цьому році їх вартість впала приблизно на 2%.

Відповідно до записки Nike, з якою ознайомилося Bloomberg News, скорочення робочих місць відбуватиметься в два етапи. Перший етап розпочнеться в п’ятницю і триватиме наступного тижня, тоді як другий етап буде завершено до кінця четвертого кварталу.

Також раніше ми писали про те, що найбільший авіаперевізник Росії звільняє співробітників і скорочує кількість рейсів через проблеми з літаками

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version