Яннік Сіннер в агресивному стилі обіграв Григора Дімітрова у фіналі Miami Open і став другою ракеткою світу

Янніку Сіннеру з третьої спроби пощастило на турнірі Miami Open, коли в неділю італієць переміг Григора Дімітрова з рахунком 6-3, 6-1, щоб виграти другу корону ATP Masters 1000 в загальному заліку
Яннік Сіннер виграв свій другий титул ATP Masters 1000 у неділю в Маямі. Фото - twitter.com/atptour

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт ATP, італієць зазнав поразок у Південній Флориді в 2021 і 2023 роках, але показав, що він на зовсім іншому рівні у 2024 році, увійшовши до недільного фіналу із статистикою перемог і поразок в сезоні 21-1. Яннік Сіннер довів, що історія не повториться в неділю, показавши чисту та агресивну гру, щоб здобути свій третій титул у сезоні всього за годину та 14 хвилин.

Очевидно, я дуже пишаюся результатом. Цей тиждень я почав з невеликих труднощів. У мене не було так багато часу, щоб адаптуватися на цьому корті, тому я з самого початку знав, що буде важко. З плином турніру я почувався все краще і краще. Сьогоднішній виступ був дуже, дуже хорошим. Я просто пишаюся тим, як впорався з ситуацією. Це було нелегко, тому це були дуже, дуже хороші два тижні.

– сказав Сіннер після матчу.

Фото – twitter.com/atptour

Сіннер, який зробив 15 віннерів згідно зі статистикою Infosys ATP, після свого тріумфу підніметься до 2-го місця в рейтингу PIF ATP. 22-річний спортсмен став першим італійцем, який піднявся на друге місце, і також першим італійцем, який отримав кілька титулів Masters 1000. Він також збільшив перевагу за кількістю трофеїв італійців у відкритій ері до 13.

Раніше в цьому сезоні Сіннер виграв свій перший головний титул на Відкритому чемпіонаті Австралії та завоював корону на ATP 500 у Роттердамі. Зараз він має два титули ATP Masters 1000, піднявши трофей у Торонто минулого сезону.

Яннік Сіннер показував теніс найвищого рівня протягом двох тижнів у Маямі. Він програв лише один сет на шляху до титулу та переміг Даниїла Медведєва з рахунком 6-1, 6-2. Станом на зараз Сіннер виграв 25 з останніх 26 матчів в сезоні.

Фото – twitter.com/atptour

Дімітров також продемонстрував свій найкращий рівень у Маямі. Він обіграв Хуберта Хуркача, Карлоса Алькараса та Олександра Звєрєва на шляху до свого третього фіналу Masters 1000.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тріумфатор Australian Open Яннік Сіннер відсвяткував перемогу чемпіонською фотосесією (ФОТО)

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version