Деонтей Вайлдер зробив несподівану заяву перед боєм з Чжаном Чжілеєм

Деонтей Вайлдер повернеться в великий бокс 1 червня у бою проти Чжана Чжілея, і тепер зробив сміливу заяву перед довгоочікуваним поєдинком
Чжан Чжілей і Деонтей Вайлдер. Фото - Matchroom Boxing/X

Як повідомляє «Kreschatic», і Вайлдер, і Чжан повинні перемагати у цьому бою, якщо вони хочуть зберегти свої мрії про бій за титул чемпіона світу. У своїх останніх поєдинках вони обидва програли одному і тому ж боксеру в 12 раундах, і цим боксером є Джозеф Паркер.

Він переміг Вайлдера ще в грудні на «День розплати», а в березні він переміг Чжана в андеркарті переможного бою Ентоні Джошуа проти Френсіса Нганну.

Деонтей Вайлдер і Джозеф Паркер під час бою в Саудівській Аравії. Фото – boxing-social.com

Цей бій є одним із двох у суперважкій вазі на вечорі боксу в Саудівській Аравії Matchroom проти Queensbury 5 проти 5, і Уайлдер є капітаном Едді Хірна, що означає, що він отримує подвійні очки за перемогу.

Інші бої – це Даніель Дюбуа проти Філіпа Хрговіча, Нік Болл проти Рея Форда, Аммо Вільямс проти Хамзи Шираза та Крейг Річардс проти Віллі Хатчінсона.

Напередодні бою Вайлдер розмовляв з Квінсбері і зробив великий прогноз.

Оскільки він має зріст, потужний удар, хороші удари, хорошу техніку, він шульга – все це дивовижно для мене, це робить цей бій захоплюючим. Він чудова людина, він боксер того калібру, який дозволить продемонструвати людям, що я справді повернувся, тому що коли я його знищу, я повернуся на вершину.

– заявив Вайлдер

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 38-річний Деонтей Вайлдер вийде на ринг проти 40-річного китайського боксера Чжана Чжілея

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version