Російський боксер, якого побив Володимир Кличко, став заступником губернатора

Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Повєткін призначений заступником губернатора Вологодської області, повідомляється на сайті регіонального уряду 14 травня
Боксер Олександр Повєткін став заступником губернатора Вологодської області. Фото - RingSide

Як повідомляє «Kreschatic», про те, що 44-річний Олександр Повєткін призначений заступником, повідомив тимчасово виконуючий обов’язки губернатора Вологодської області Георгій Філімонов, виступаючи на оперативній нараді в обласному уряді.

Новим заступником губернатора призначається довірена особа президента Російської Федерації Володимира Путіна на виборах, прославлений спортсмен, олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту Росії, а головне видний громадський діяч – Олександр Повєткін.

– оголосив Філімонов.

За його словами, Повєткін на своїй посаді відповідатиме за патріотичне виховання молоді, залучення жителів до спорту та здорового способу життя, пише Meduza. Повєткін займатиметься громадськими організаціями, які популяризують здоровий спосіб життя серед молоді, займеться просуванням Руської Півночі та Вологодської області, а також відповідатиме за реалізацію національного проекту «Молодь Росії».

Бій Кличко і Повєткіна. Фото – boxing-social.com

Олександр Повєткін – російський боксер, який виступав у важкій вазі. У 2013 році бився з Володимиром Кличко на рингу спортивного комплексу «Олімпійський» (Москва, Росія). Перемогу одноголосним рішенням суддів тоді здобув Володимир Кличко. Повєткін оголосив про завершення кар’єри у червні 2021 року, але у лютому 2024 року він повідомив, що може повернутися на ринг, якщо дозволить здоров’я.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тайсон Ф’юрі зухвало відповів Володимиру Кличку на його поради Олександру Усику

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version