Колишня перша ракетка світу Енді Маррей підтвердив, що завершить кар’єру після Олімпіади в Парижі

Енді Маррей візьме участь у своєму останньому турнірі в професійній кар`єрі на майбутніх Олімпійських іграх у Парижі
Шотландець є колишнім номером 1 у рейтингу ATP. Фото - ATP Tour

Як повідомляє «Kreschatic», Енді Маррей завершить свою видатну кар’єру гравця після Олімпіади в Парижі, про що заявив сам 37-річний гравець у вівторок через соціальні мережі.

Колишня перша ракетка світу та 46-разовий переможець турнірів ATP в п’ятий раз представлятиме Велику Британію на Олімпійських іграх у Парижі, де тенісні змагання триватимуть з 27 липня по 4 серпня. Дворазовий золотий призер Олімпійських ігор серед чоловіків у одиночному розряді Маррей потім завершить свою 20-річну професійну тенісну кар’єру.

Я прибув до Парижа на мій останній тенісний турнір @Olympics

написав Маррей на X.

Змагання за Велику Британію були, безумовно, найбільш пам’ятними тижнями в моїй кар’єрі, і я надзвичайно пишаюся тим, що зможу зробити це востаннє!

Маррей збирається змагатися в одиночному та парному розрядах (разом з Деніелом Евансом) у Парижі. Він виграв своє перше олімпійське золото, перемігши Роджера Федерера у фіналі в Лондоні 2012, а потім захистив свою корону, обігравши Хуана Мартіна дель Потро в епічному фіналі в Ріо-де-Жанейро 2016.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Енді Маррей відновлюється після важкої травми, щоб провести, можливо, останній сезон у професійному тенісі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version