Я вирішу після Олімпіади – Хуліан Альварес розповів про своє майбутнє в “Манчестер Сіті”

Форвард "Манчестер Сіті" Хуліан Альварес заявив, що ухвалить рішення щодо свого майбутнього в клубі після завершення Ігор у Парижі 2024 року
Хуліан Альварес перейшов до Манчестер Сіті з Рівер Плейт за 17 млн ​​євро у січні 2022 року. Фото - instagram.com/juliaanalvarez

Як повідомляє «Kreschatic», 24-річний Хуліан Альварес має зробити свій третій старт за збірну Аргентини на Олімпіаді у матчі проти збірної України у вівторок у Ліоні.

У березні 2023 року Альварес підписав однорічне продовження контракту, яке утримуватиме його в “Сіті” до 2028 року, пише BBC.

Багато розмов. Я зосереджений тут [на Олімпіаді], бо це короткий турнір. У “Манчестер Сіті” я почуваюся дуже добре, я грав багато хвилин. Але ми побачимо після Ігор. Спершу, якщо зможу, я візьму кілька днів відпочинку. Потім ми вирішимо.

– сказав Альварес перед матчем з Україною, коли його запитали про майбутнє в “Сіті”.

Хуліан Альварес був на лаві запасних, коли “Сіті” програв фінал Кубка Англії “Манчестер Юнайтед” у травні, і з того часу його пов’язували з переходом до “Атлетіко Мадрид”.

Можливо, неприємно бути поза грою у великих матчах, гравці завжди хочуть допомагати на полі. Але мій сезон був хорошим, тому я дуже задоволений.

– додав він.

Тренер Пеп Гвардіола, який знаходиться у США з “Сіті” на передсезонному турі, сказав, що він знає про роздуми Альвареса щодо свого майбутнього.

Я не думаю про заміну. Я знаю, що він хоче грати у важливі моменти, але інші гравці теж цього хочуть. У нас є 18 або 19 гравців, які хочуть грати у важливих іграх. Я читав, що він має подумати про це, тож гаразд, нехай подумає, а потім він повідомить нас, що вирішив.

– заявив Гвардіола.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що «Манчестер Сіті» став першою командою в історії, яка виграла чемпіонат Англії чотири рази поспіль

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version