Матч Україна – Албанія: що очікувати від поєдинку Ліги націй

Сьогодні, 7 вересня, на стадіоні "Летна" в Празі розпочнеться новий сезон Ліги націй УЄФА для збірної України. 
Афіша матчу. Фото - Favbet

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на РБК-Україна

У першому турі Дивізіону B підопічні Сергія Реброва зустрінуться з командою Албанії. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом і транслюватиметься на каналах “Суспільне” та MEGOGO.

Після невдалої кампанії на Євро-2024 “сині-жовті” мають амбіцію продемонструвати сильніший результат у Лізі націй і підвищити свій клас. Однією з головних проблем для Реброва є відсутність Артема Довбика, який не зможе допомогти команді через травму. Тренерський штаб вирішив не запрошувати додаткового нападника, тож боротьба за місце в стартовому складі буде зосереджена між Романом Яремчуком і Владиславом Ванатом.

Велике значення матиме також середина поля. Тут конкуренція досить велика, адже місця претендують п’ятеро гравців. Втім, найбільше ігрового часу у новому сезоні здобули Володимир Бражко, Микола Шапаренко та Георгій Судаков, а потенційний дебютант Владислав Кабаєв може претендувати на місце замість Михайла Мудрика.

Албанія приїде до Чехії з серйозними кадровими втратами. Центрбек Берат Джимсити та нападник Армандо Броя не зможуть взяти участь у матчі, а тренер Силвініо анонсував можливі кадрові експерименти у поєдинках проти України та Грузії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Динамо заробило понад 5 мільйонів доларів у ЛЧ, попри виліт із турніру.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version