Титульна дуель і великий реванш: чого чекати від UFC 306

На вихідних світ змішаних бойових мистецтв знову завирує пристрастями – UFC 306 обіцяє стати справжньою подією для прихильників цього виду спорту.
Постер до бою. Фото - UFC

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Independent

В епіцентрі уваги – поєдинок за титул чемпіона у легкій вазі, де зійдуться Шон О’Меллі та Мераб Двалішвілі.

О’Меллі, який став чемпіоном у серпні минулого року після нищівного нокауту над Алджамейном Стерлінгом, швидко завоював репутацію однієї з найяскравіших зірок UFC. Його перемога над Марлоном Верою лише підсилила його позиції, а сам О’Меллі, налаштований на черговий виклик, готується до ще одного видовищного виступу. Мераб Двалішвілі, відомий своєю агресивною тактикою та непохитною волею до перемоги, прагне повернути пояс чемпіона в свою команду та відновити честь свого товариша після поразки.

Однак не менш важливим стане третє протистояння між мексиканською чемпіонкою Алексу Грассо та Валентиною Шевченко. Їх перша зустріч у 2022 році завершилася несподіваною перемогою Грассо, яка змусила Шевченко здатися. Реванш у 2023 році став ще більш драматичним, коли судді оголосили нічийний результат. Тепер Шевченко налаштована повернути свій титул і довести, що залишається незаперечною лідеркою у світі змішаних бойових мистецтв.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Родріго «вражений» відсутністю у шорт-листі премії «Золотий м’яч».

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version