Рафаель Варан оголосив про завершення кар’єри

Французький захисник Рафаель Варан, який за свою кар'єру виступав за такі клуби як «Реал Мадрид» і «Манчестер Юнайтед», оголосив про завершення кар'єри.
Рафаель Варан. Фото - Prime Sports

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Madrid Voice 

Французький захисник Рафаель Варан, який за свою кар’єру виступав за такі клуби як «Реал Мадрид» і «Манчестер Юнайтед», оголосив про завершення кар’єри у віці всього 31 року. Його ім’я завжди асоціювалося з перемогами та успіхами на міжнародній арені, особливо в період, коли «Реал» здобував одну європейську корону за іншою.

Варан став ключовою фігурою в обороні мадридського клубу, з яким він виграв чотири Ліги чемпіонів. Хоча він не завжди був у центрі уваги медіа, його внесок у гру був незамінним, і його спокій та надійність на полі забезпечували успіхи клубу. Проте численні травми, зокрема проблеми з меніском, стали причиною завершення його кар’єри. Останнім клубом захисника став італійський «Комо», за який він встиг зіграти лише 23 хвилини перед тим, як оголосив про своє рішення.

За час своєї кар’єри Варан виграв 22 титули, включаючи перемогу на чемпіонаті світу 2018 року зі збірною Франції. Його вплив на гру буде відчутним ще довго, оскільки він залишив незабутній слід в історії футболу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Вінісіус Жуніор стане новим володарем “Золотого м’яча”.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version