Цотне Рогава здобув перший чемпіонський титул

Непереможний український супертяж, одесит Цотне Рогава, здобув свій перший чемпіонський титул, перемігши американця Александера Флореса у бою за вакантний пояс WBC USA у надважкій вазі.
Цотне Рогава. Фото - Champion

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на 24 Спорт

Подія відбулася в ніч на 29 вересня у Лос-Анджелесі, ставши головною подією вечора боксу. Рогава впевнено розпочав поєдинок, бомбардуючи суперника потужними ударами. Уже після першого раунду Флорес отримав розсічення, а в другому раунді Цотне відправив його в нокдаун. Проте Флорес, не дивлячись на це, зміг продовжити боротьбу.

Поступово бій ставав усе напруженішим, і в п’ятому раунді Флорес навіть завдав Рогаві кілька небезпечних ударів, струснувши українця. Проте одесит зумів утримати контроль над ситуацією, довівши поєдинок до завершення. Після 10 раундів судді одноголосно віддали перемогу Рогаві з рахунками 98-91, 97-93 та 99-90.

Для Рогави ця перемога стала десятою в професійній кар’єрі, і сім з них він завершив достроково. Тепер він — новий чемпіон WBC USA у надважкій вазі, що означає новий етап у кар’єрі одеського боксера.

Нагадаємо, раніше ми писали про скандал P Diddy та як “Білі вечірки” похитнули світ спорту.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version