Мікель Артета: спогади про минуле та готовність до бою з ПСЖ

Мікель Артета, головний тренер Арсенала, готується до захоплюючої зустрічі з Пари Сен-Жермен у Лізі чемпіонів, відзначаючи своє минуле в цьому клубі.
Мікель Артета. Фото - Daily Mail

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на The Guardian 

Коли Артета був молодим гравцем у ПСЖ, він мав можливість ділити номер з легендарним Роналдінью, чия харизма та талант вразили всіх оточуючих. Артета не без іронії згадує, що, незважаючи на відомі розваги бразильця, з ним завжди було комфортно.

Під час підготовки до матчу з ПСЖ, Артета розмірковує про свою кар’єру, яка розпочалася в 2001 році, коли він прибув у Париж з Барселони на умовах оренди. З першої гри у Лізі чемпіонів проти Мілана, Артета відчував себе вельми схвильованим, опинившись поряд із такими легендами, як Паоло Мальдіні та Андрій Шевченко. Коли ПСЖ проходив складні часи, його підтримував тренер Луїс Фернандес, що стало важливим моментом у становленні молодого футболіста.

Артета підкреслює, що саме Роналдінью став каталізатором змін у клубі, його енергія та талант справили величезний вплив на всіх. Коли бразилець приєднався до ПСЖ, Артета був змушений зосередитися на захисті, поки Роналдінью та Окоча вражали глядачів на полі.

Зараз, як тренер, Артета готує свою команду до важливого протистояння, маючи чітке уявлення про стиль гри команди Луїса Енріке. Відзначаючи його харизму та підхід до молодих гравців, Артета розуміє, чого очікувати від суперника. Проте його команда втрачає Бена Уайта через травму, що може вплинути на підбір складу.

Цей матч не лише відзначає повернення Артети до рідного клубу, але й відкриває нову сторінку в його тренерській кар’єрі, адже зустріч з ПСЖ завжди є святом для всіх футбольних фанатів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Макгрегор планує повернення, названо нового суперника для титульного бою.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version