Ferrari впевнено крокує до титулу у 2025: Леклер очікує прориву

Команда Ferrari продовжує стабільно прогресувати, і її провідний пілот Шарль Леклер висловив оптимізм щодо перспектив на титул у Формулі-1 у 2025 році.
Шарль Леклер. Фото - F1

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Motorsport Week

Після складного старту сезону, команда з Маранелло показала значні покращення завдяки новим оновленням, які почали приносити відчутні результати. Леклер, вигравши Гран-прі в Монако та Монці, вважає, що саме ці перемоги стали ключовими етапами для Ferrari в цьому сезоні, незважаючи на низку труднощів із налаштуванням машини.

Поточний сезон під керівництвом Фредеріка Вассера виявився емоційно насиченим для Леклера. Від злетів на домашній трасі до падінь, коли експерименти з налаштуванням привели до серйозних проблем, як це сталося на Гран-прі Великобританії. Проте Ferrari вдалося переламати ситуацію, і на традиційних трасах команда виглядає конкурентоспроможною. Новий дизайн днища боліду має великий потенціал, і команда лише починає реалізовувати всі можливості.

Леклер вважає, що 2025 рік стане періодом нових перемог для Ferrari, а ще кращі результати очікуються в 2026 та 2027 роках. Це буде процес постійного вдосконалення, і Ferrari має всі шанси повернутися до боротьби за титул на тлі змін, які відбудуться після приходу Льюїса Хемілтона.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чи зможе Перейра уникнути пастки Раунтрі на UFC 307.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version