«Золото» зняло питання – Магучіх розповіла, які коментарі отримувала від хейтерів напередодні Олімпійських Ігор

Легкоатлетка Ярослава Магучіх розповіла, які коментарі отримувала від хейтерів після встановлення світового рекорду у жіночих стрибках у висоту напередодні Олімпіади.
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх. Фото – reuters.com

Олімпійська чемпіонка в інтерв’ю телеканалу «Ми – Україна» зізналася, що після встановлення світового рекорду у жіночих стрибках у висоту вона зіткнулася зі зневірою співвітчизників в її можливостях і негативними коментарями, інформує видання «Кreschatic».

За її словами, досягнення викликало протилежний ефект у деяких українців. Хейтери висловлювали незадоволення тим, що вона отримала «срібло» на чемпіонаті світу, писали, що спортсменка після рекорду не зможе налаштуватися на Олімпіаду і переконували, що через це не стрибне на золоту медаль.

Магучіх зізналася, що наразі у неї хейтерів практично немає, оскільки отримане на Іграх «золото» зняло питання. Легкоатлетка зазначила, що таким людям «хочеться щось писати і говорити», однак зважати на коментарі не треба.

Нагадаємо, що 19 вересня рекордсменці виповнилося 23 роки. Старша сестра Магучіх розкрила, заради чого олімпійська чемпіонка могла залишити спорт.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version