Майбутнє Гвардіоли: невизначеність навколо продовження контракту з Манчестер Сіті

2025 рік обіцяє бути переломним для "Манчестер Сіті", і саме цей рік може стати визначальним у контексті трансформацій, що вже розпочинаються.
Пеп Гвардіола. Фото - Flathers

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на 90Min

Питання щодо майбутнього Хосепа Гвардіоли залишається відкритим, оскільки наставник “Манчестер Сіті” ще не ухвалив остаточного рішення про те, чи залишиться він у клубі після завершення чинного контракту в 2025 році. 

Незважаючи на тривалі чутки про можливий відхід тренера, сам Гвардіола не підтвердив жодних планів, залишаючи простір для багатьох варіантів розвитку подій. Серед потенційних сценаріїв згадують навіть можливість його роботи з національною збірною Англії, хоча наразі це лише припущення.

Водночас у “Сіті” вже планують стратегічні кроки, аби мати чітке бачення на майбутнє. Клуб очікує від Гвардіоли остаточної відповіді до кінця цього року, що дозволить розпочати пошуки можливого наступника, якщо він все ж вирішить піти. Незалежно від рішення Гвардіоли, в клубі вже відбуваються зміни: директор Бегірістайн покидає свою посаду, а на його місце призначено португальського фахівця Віану.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Майкл Купер, легендарний гравець «Лос-Анджелес Лейкерс» отримав місце у Залі слави баскетболу.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version