Футболіст збірної РФ образив гравців Пакистану, звинувативши їх у неповазі до Росії

Півзахисник збірної «Ростова» Даніл Глєбов образив футболістів Пакистану, принизливо висловившись щодо їхнього рівня гри, і звинувативши у неповазі до Росії.
Півзахисник збірної «Ростова» РФ Даніл Глєбов. Фото – matchtv.ru

24-річний уродженець Томська в інтерв’ю пропагандистському інформаційному агентству «Р-Спорт» звинуватив національну команду Пакистану у тому, що вона зірвала спаринг із росіянами, коли нібито намагалася відправити до Москви «лівих» гравців, інформує видання «Kreschatic».

Спортсмен із традиційним для представників держави-агресора почуттям власної винятковості заявив, що «це неповага до такої країни як РФ» і зневажливо відгукнувся про рівень гри пакистанців. На його думку, росіянам «несолідно» виходити на поле з такими футболістами.

За словами Глєбова, росіянам краще двічі-тричі потренуватися із дітлахами чи провести для них відкрите заняття, аніж грати із Пакистаном. Півзахисник збірної РФ переконаний, що від цього «буде більше користі».

Як повідомлялося, головний тренер збірної України Сергій Ребров пояснив, що завадило «синьо-жовтим» вирвати перемогу у матчі Ліги націй із Чехією.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version