В Кремлі розповіли, чого очікують від наступного президента США

Володимир Путін віддав би перевагу президенту США, який має «більш конструктивний» підхід до Росії і розуміє «важливість діалогу»
Путін, схоже, віддає перевагу Трампу, як наступному президенту США. Фото - прес-служба Кремля

Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, повідомляє «Kreschatic».

Відповідаючи на запитання про те, чи зможе Путін працювати з Дональдом Трампом, Пєсков сказав NBC News, що російський президент може працювати з «будь-ким, хто зрозуміє, що відтепер потрібно бути обережнішими з Росією і враховувати її занепокоєння».

Хоча Путін раніше похвалив намір Трампа вирішити війну в Україні протягом 24 годин, Пєсков сказав, що ситуація «надто складна» для такого швидкого вирішення.

Пєсков також заявив, що Росія готова до переговорів зі США, але тільки на своїх умовах, повідомляє російське державне інформаційне агентство РІА.

Раніше посольство США в Москві повідомило, що сьогодні посол Лінн Трейсі відвідала репортера Wall Street Journal Евана Гершковича, громадянина США, затриманого в Росії за звинуваченнями в шпигунстві.

Посольство заявило: «Він залишається оптимістичним і дякує своїй родині, друзям і всім, хто стежив за його тяжкою долею понад 250 днів, за підтримку».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Кремлі відреагували на оборонну угоду США з Фінляндією

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version