Син Кадирова у 18 років став президентом футбольного клубу «Ахмат» та міністром спорту Чечні

Новим президентом футбольного клубу «Ахмат» призначено 18-річного сина голови Чечні Ахмата Кадирова
Старший син Кадирова став президентом ФК «Ахмат». Фото - rtvi.com

«Впевнені, що під керівництвом Ахмата Рамзановича на команду чекають нові досягнення, перемоги та хороші результати», — йдеться у заяві на сайті «Ахмата». Як повідомляє «Kreschatic», два дні тому Рамзан Кадиров заявив, що його старший син Ахмат обійняв посаду міністра з фізичної культури та спорту Чечні. Раніше син Кадирова був першим заступником міністра спорту, а також обіймав посаду міністра республіки у справах молоді.

Президентом «Ахмата», до того, як ним став син Кадирова, останні 13 років був найближчий соратник голови Чечні Магомед Даудов. 15 травня він залишив посаду голови парламенту республіки, який обіймав з 2015 року. Також днями пішов у відставку голова уряду Чечні Муслім Хучієв.

Рамзан Кадиров. Фото – meduza.io

Наприкінці квітня 2024 року «Нова газета Європа» опублікувала розслідування, в якому стверджувалося, що голова Чечні серйозно хворий – йому поставили діагноз «некроз підшлункової залози» – а в адміністрації президента Росії нібито почали «розробляти сценарій на випадок вимушеної зміни влади» в республіці. Можливим наступником видання називало колишнього заступника голови МВС Чечні, командира спецназу «Ахмат» Апті Алаудінова.

Також раніше ми писали про те, що Кадиров призначив свого сина заступником міністра Чечні

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version