Ізраїль вперше офіційно підтвердив, що проводить наземну військову операцію на півдні Гази

ЦАХАЛ вперше підтверджує, що діє в центрі Рафаха на півдні Сектора Газа, водночас називаючи наступ проти ХАМАС там «точним» і «на основі даних розвідки»
ЦАХАЛ вперше підтверджує, що проводить «точну» операцію в центрі Рафаха. На фото ізраїльський танк в Секторі Газа. Фото - Israel Defense Forces

За словами військових ЦАХАЛ, війська бригад Commando і Givati, що діють у центрі Рафаха, знайшли ракетні установки, шахти тунелів і сховища зброї, яку використовував ХАМАС.

Як повідомляє «Kreschatic», в інших районах Рафаха, включаючи східну частину міста та вздовж так званого Філадельфійського коридору, який проходить уздовж кордону Гази та Єгипту, військові сили виявили ракети великої дальності та додаткову зброю та військову техніку, говориться в заяві ЦАХАЛ.

Солдат стоїть біля входу у великий тунель ХАМАС, знайдений поблизу прикордонного переходу Ерез на півночі сектора Газа. Фото – Israel Defense Forces

Крім того, військові кажуть, що у районі Рафаху під час удару безпілотника було вбито члена елітного загону ХАМАС Нухба.

Минулої доби було завдано ударів по «численним» цілям у Газі, включаючи склади зброї, будівлі, які використовуються терористичними групами, і осередки озброєних осіб, додає ЦАХАЛ.

Також раніше ми писали про те, що Сі Цзіньпін закликав провести мирну конференцію щодо війни між Ізраїлем і ХАМАС

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version