Міноборони РФ заявило, що в ніч на 21 червня було знищено 114 українських безпілотників

Російські сили ППО у ніч на 21 червня нібито перехопили та знищили 114 українських безпілотників, повідомило Міноборони РФ
Міноборони РФ заявило, що за ніч збили 114 безпілотників. На фото – пожежа на аеродромі в Єйську. Фото – скріншот відео

Як повідомляє «Kreschatic», за даними російського відомства, було збито 70 дронів над анексованим Кримом та акваторією Чорного моря, 43 дрони — над Краснодарським краєм і один — над Волгоградською областю. Міноборони також відзвітувало, що у північно-західній частині Чорного моря сили морської авіації Чорноморського флоту знищили шість безекіпажних катерів ВМС України.

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв заявив, що під атаку дронів потрапили об’єкти цивільної інфраструктури регіону. У Краснодарі пошкоджено будівлю котельні поряд із автовокзалом «Південний», а у Сіверському районі на території нафтопереробного заводу пошкоджено адміністративні будівлі.

В оперативному штабі Краснодарського краю повідомили, що під атаку безпілотників потрапили Темрюкський, Єйський та Сіверський райони. Пошкодження зазнала будівля автовокзалу «Південний». За даними штабу, в результаті атаки дронів постраждало четверо людей. Двоє людей постраждали на території Іллінського НПЗ, де після атаки безпілотників почалася пожежа.

Безпілотники вночі атакували і Тахтамукайський район в Адигеї, повідомив голова республіки Мурат Кумпілов.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що безпілотники атакували кілька регіонів Росії, в Адигеї та Тамбовській області загорілися нафтобази

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version