Стало відомо, навіщо Путін відправився до Азербайджану

Володимир Путін увечері 18 серпня прибув до Баку із дводенним візитом, повідомила прес-служба Кремля
Путін прибув до Азербайджану з дводенним візитом. Фото - apa.az

Як повідомляє «Kreschatic», у програму державного візиту до Азербайджану входять переговори Путіна з Ільхамом Алієвим, під час яких «президенти обміняються думками щодо актуальних питань регіональної та міжнародної політики, зокрема щодо тематики азербайджано-вірменського врегулювання», заявили в Кремлі.

Будуть обговорені питання подальшого розвитку російсько-азербайджанських відносин стратегічного партерства та союзництва, а також актуальні міжнародні та регіональні проблеми.

– йдеться у поширеному прес-службою повідомленні.

За підсумками візиту планується ухвалити спільну заяву глав держав, а також підписати низку документів.

Як пише Meduza, Попереднього разу Путін відвідував Баку у вересні 2018 року. У квітні 2024 року Алієв приїжджав до Москви.

Державний – найвищий ранг закордонного візиту глави держави. З початку 2024 року Путін був з державними візитами в Узбекистані, КНДР та В’єтнамі. Крім того, він відвідував Китай, Білорусь та Казахстан з робочими візитами, які відрізняються від офіційних, зокрема, протоколом.

Також раніше ми писали про те, що Путін підписав з Кім Чен Ином угоду, яка повторює домовленості між Хрущовим та Кім Ір Сеном

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version