У США розкрили вбивство через 44 роки

У справі 44-річної давності, яка довгий час залишалася нерозкритою, поліція Остіна, штат Техас, зробила прорив завдяки новітнім технологіям ДНК-аналізу. 
Поліція США. Фото - regnum

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на ABC News

1980 року 25-річну Сьюзен Лі Вулф викрали просто біля її будинку. Свідок бачив, як до дівчини під’їхав автомобіль, з якого вибіг чоловік, накинув на її голову пальто й силою затягнув у машину. В авто був ще один чоловік. Наступного ранку тіло Вулф знайшли в провулку в Остіні. Вона була задушена лігатурою, але смерть настала від пострілу в голову. Патологоанатоми також виявили сліди сексуального насильства.

Справа довго залишалася нерозкритою. Поліція перевірила понад 40 підозрюваних, але жоден не підійшов. Лише у квітні 2023 року розслідування поновили. Детективи передали докази сексуального насильства в лабораторію, де їх оцінили на придатність до ДНК-тестування.

У лютому 2024 року поліція Остіна отримала результати тесту, що дозволили звузити коло підозрюваних і відсіяти шістьох осіб. Профіль убивці було внесено в національну базу даних CODIS. Згодом надійшла інформація про збіг: у Массачусетсі перебував під вартою чоловік на прізвище Брюер, засуджений за інший злочин.

Під час допиту Брюер підтвердив, що перебував у Техасі в той період, коли сталося вбивство. Дізнавшись, що його ДНК збіглася з тією, що була знайдена на місці злочину, Брюер одразу ж попросив адвоката. Наразі готується судове засідання, де Брюеру винесуть вирок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Дональда Трампа не посадять до в`язниці до президентських виборів.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version