Безпілотники у ніч проти 10 вересня вперше масово атакували Москву та Московську область

Дрони атакували Москву та Московську область. У Раменському пошкоджено житлові будинки. В аеропорту Жуковський – пожежа
Також безпілотники атакували ще вісім регіонів Росії. Фото - Meduza

Як повідомляє “Kreschatic“, мер Москви Сергій Собянін повідомив, що у нападі брали участь понад 15 безпілотників. За словами мера, сили ППО відбили атаки дронів у міських округах Люберці, Раменське, Подільськ, Домодєдово та Коломна Московської області, пише Meduza. У Троїцькому адміністративному окрузі Москви уламки дрона впали на території приватного будинку, ніхто не постраждав. Крім того, уламки впали в районі аеропорту Жуковський.

Під час атаки безпілотників у московських аеропортах Внуково, Домодєдово та Жуковський тимчасово призупинили прийом та відправлення літаків. У Внуково повідомили, що обмеження запровадили о 01:30 за московським часом. На запасні аеропорти пішли понад 30 міжнародних та внутрішніх рейсів у Внуково та 13 рейсів у Домодєдово, повідомляло РИА Новости. Близько 08:00 Росавіація повідомила, що обмеження на польоти зняли, за ніч, за даними відомства, на запасні аеродроми пішли 48 рейсів. Обмеження на польоти також запровадили в аеропорту Казані в Татарстані, на запасні аеродроми пішли два літаки.

У Міноборони РФ повідомили, що сили ППО за ніч збили 144 українські безпілотники над регіонами Росії: 72 у Брянській області, 20 — у Московській, 14 — у Курській, 13 — у Тульській, вісім — у Білгородській, сім — у Калузькій, п’ять — у Воронезькій, чотири – у Липецькій і один – в Орловській. Це одна з наймасовіших атак, про які повідомляла російська сторона. Найбільшою вважається атака, здійснена в ніч проти 1 вересня, коли Міноборони РФ заявило, що ППО збили 158 безпілотників.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що найбільший аеропорт Швеції закривали через невідомі безпілотники

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version