Трамп у небезпеці: іранські погрози та кібератаки можуть вплинути на вибори

Колишній президент США Дональд Трамп опинився в центрі серйозних міжнародних загроз.
Дональд Трамп. Фото - USA Today

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Politexpert

Колишній президент США Дональд Трамп опинився в центрі серйозних міжнародних загроз. Американські розвідувальні служби попередили його про можливу змову, яка нібито була організована іранськими спецслужбами. За даними фахівців, це може бути спробою замаху на життя політика, що відбувається на тлі кібератак, спрямованих на підрив його виборчої кампанії. 

Ці загрози виникають на тлі складних відносин між Вашингтоном і Тегераном, які загострилися після рішення Трампа ліквідувати іранського генерала Касема Сулеймані. Цей крок став ключовим моментом у загостренні протистояння між двома країнами, що, за словами експертів, продовжує формувати нові виклики для безпеки. 

Іран, хоча офіційно заперечує свою причетність до можливих замахів, залишається під підозрою. Особливу увагу влада США приділяє можливості кібератак, які можуть бути частиною масштабної операції зі втручання у внутрішню політику США. Штаб Трампа, зі свого боку, вважає, що метою Ірану є дестабілізація ситуації всередині країни.

Попри всі загрози, Трамп продовжує активну виборчу кампанію, але його безпека перебуває під пильною увагою правоохоронних органів. Незважаючи на інциденти зі стрільбою на одному з останніх мітингів, влада запевняє, що безпека Трампа є пріоритетом. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Трамп поскаржився, що Зеленський його критикує і відмовляється від угоди із Росією.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version