Гарріс пояснила, чому не погодиться на двосторонні переговори із Путіним щодо припинення війни в Україні

Віце-президентка США Камала Гарріс пояснила, чому не погодиться на двосторонні переговори із диктатором РФ Володимиром Путіним щодо припинення війни в Україні.
Віце-президентка США Камала Гарріс. Фото – Reuters / Vincent Alban

Кандидатка у президенти США від демократів в інтерв’ю телеканалу CBS заявила, що не погодиться на двосторонні переговори із російським лідером щодо припинення війни в Україні, інформує видання «Кreschatic».

За її словами, вона не вестиме діалог із кремлівським диктатором, оскільки саме за офіційним Києвом і українським народом залишається вирішальне слово стосовно майбутнього їхньої країни.

Гарріс запевнила, що за її президентства Вашингтон не піде на переговори із Москвою на двосторонній основі, оскільки Україна повинна мати право голосу щодо її майбутнього. Також політикиня вважає важливим дотримання Статуту ООН у визначенні того, як повинна завершитися війна.

Відповідаючи на питання стосовно підтримки інтеграції України у НАТО, віце-президентка США заявила, що цим Вашингтон займатиметься «якщо і коли прийде момент», а зараз він зосереджений на допомозі країні.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп назвав умову, за якої американці зможуть «досягти Марса».

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version